Ainekset:
- Naudan paistijauhelihaa
- Pekonia
- Cheddar-viipaleita
- Majoneesia (itse tuunattua)
- Valkosipulisuolakurkkuja
Majoneesin tuunausta. |
- Sipulia
- Jäävuorisalaattia
- Reissumiestä (tai muuta ruisleipää)
- Sinappia & Ketsuppia
(Leivänpaahdin)
HUOM! Itse tuunattuun majoneesiin esim Becel-kevytmajoneesia, chipotle-kastiketta ja tuoretta valkosipuliraastetta. Majoneesi on parasta kun sen maustaa muutama tunti etukäteen.
Alkuvalmistelut:
Kokoaminen:
1. Laita 2 pekonisiivua ja pihvi paistinpannulle ja ruisleivät paahtimeen lämpenemään. Mausta pihvit kummaltakin puolelta esim. suolalla ja Cajunmausteella. Laita viipale cheddaria pihvin kypsän puolen päälle paiston loppuvaiheessa sulamaan hiukan. Nostele kypsät pekonit talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois.
2. Sillä aikaa kun pihvit ja pekonit kypsyvät, pomppaavat leivät paahtimesta ja voit alkaa jo hampurilaisen kokoamisen;
- Levitä kannen päälle majoneesia, kasaa sen päälle pari salaatinlehteä ja tomaattiviipaleita.
- Kasaa pihvin päälle pekonisiivut, sipulisilppu ja suolakurkut.
- Levitä toisen leipäviipaleen päälle sinappi ja ketsuppi ja laita kansi kiinni.
3. Nauti! Kyytipojaksi iso tuopillinen maitoa!
Noora
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti